België

België

EIGEN REISERVARING

Hoewel je het misschien niet meteen verwacht is België een bestemming die ontzettend veel te bieden heeft. Je bent er zo en dit is dus ook de perfecte bestemming om er bijvoorbeeld even een weekendje tussenuit te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een actieve vakantie in de Ardennen. Fietsen, wandelen, kanoën, kajakken, abseilen, tokkelen, skiën: het kan hier allemaal!

Maar ook voor een stedentrip is ons buurland een perfecte bestemming. Ik vond bijvoorbeeld Brugge en Gent ontzettend leuke steden. Brugge is een erg sfeervol, Middeleeuws stadje met een mooie rivier. Erg leuk om een boottochtje te maken over de rivier dus! Ben je bierliefhebber? Dan zit je ook zeker goed in België. Alle soorten en maten bier vind je in de Belgische steden. Ook Gent vond ik een mooie stad aan de rivier met prachtige gebouwen.  Een weekendje weg? Dit zijn heerlijke steden om in een weekend te ontdekken.

Maar ook de kunststeden Leuven, Luik (met de zondagsmarkt La Batte) en Antwerpen zijn ontzettend leuke steden. Antwerpen ligt aan de rivier de Schelde en is een mooie stad. Daarnaast heeft het veel te bieden, zoals het Rubenshuis, de vogeltjesmarkt, MAS, het vroegere museum Het Steen en de kathedraal. Maar ook de hoofdstad Brussel is een bezoek waard. In Brussel vind je veel bezienswaardigheden, zoals natuurlijk Manneke Pis, het Atomium, de Grote markt en het koninklijk paleis.

Ook voor een familievakantie is het een heerlijk land. Neem bijvoorbeeld de familiebadplaatsen De Haan, Nieuwpoort en De Panne, het attractiepark Plopsa Coo of Walibi Belgium. In de Kempen is een populair vakantiegebied met veel bungalowparken. Tevens vind je veel hier veel natuurgebieden, abdijen en kastelen.

Andere populaire badplaatsen zijn Oostende, Knokke-Heist en het luxere Blankenberge.

Natuur, leuke steden en stranden: België heeft het dus allemaal! Stuur me gerust een berichtje en dan kijken we samen verder of deze bestemming wat voor jou is!

× Hoe kan ik je helpen?