FAQ

FAQ

1. Hoeveel kost het om een offerte op te vragen?

Helemaal niets! Een offerte aanvragen is kosteloos en mijn advies volledig vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en alles kan te allen tijde zonder extra kosten worden aangepast.

2. Ben ik bij jou duurder uit dan bij een reisbureau?

Je bent bij mij niet duurder uit dan bij een reisbureau. Wél krijg je bij mij extra service. Zo hebben jullie namelijk één contactpersoon voor zowel voor, tijdens als na de reis en kan ik alles van a tot z voor jullie regelen. Ik maak de reis volledig op maat naar je wens en we kunnen alles rondom de vakantie bespreken waar en wanneer het je uitkomt. Dit betekent dus ook dat het in het weekend en de avonduren kan, geen probleem!

3. Waarom zou ik niet zelf mijn vakantie uitzoeken?

Ervaar eens het gemak en de expertise van een persoonlijk reisadviseur die je op verrassende ideeën kan brengen. Daarnaast kan ik alles voor je regelen, inclusief bijvoorbeeld vaccinaties en verzekeringen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, alleen nog inpakken en genieten!

4. Kan ik veilig en zonder risico’s mijn vakantie boeken bij jou?

Ja zeker, Just For You Travel is aangesloten bij Personal Touch Travel en daarmee aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Ik bied je daarmee de garantie en betrouwbaarheid die je mag verwachten.

5. Hoe kan ik contact met jou opnemen?

Je kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen. Je kunt me een berichtje sturen via WhatsApp, een email sturen naar daniquelubberts@personaltouchtravel.nl, contact opnemen via het contactformulier of me bellen op het nummer 06-82604722. In veel gevallen zal ik je dan terugbellen om meer informatie te krijgen over je wensen en behoeften of een afspraak maken om je vakantie te bespreken.

6. Hoe werk jij?

Mijn werkwijze is vrij flexibel. We spreken af op een plek en tijdstip wat jou goed uitkomt, waarna we jouw wensen doorspreken. Hierna ga ik voor je aan de slag en zal ik een reisvoorstel naar je toesturen. Dan kan de voorpret echt beginnen! Je kunt eventuele veranderingen doorgeven en deze pas ik dan natuurlijk aan. Wanneer je 100% tevreden bent ga ik alles voor je in orde maken. Hier hoef je zelf helemaal niks voor te doen! Ook tijdens de reis ben ik er voor je. Heb je vragen of problemen dan kun je altijd contact met mij opnemen.  Ik werk samen met lokale partners, waardoor ik hun hulp ter plaatse kan inschakelen mocht dat nodig zijn. Na die tijd hoop ik vele mooie herinneringen van jullie te horen.

7. Wat kan ik allemaal bij jou boeken?

Je kunt eigenlijk alles rondom een vakantie bij mij boeken, zoals onder andere vaccinaties, verzekeringen, accommodaties, vervoer, vervoer ter plaatse, excursies, transfers en parkeerplekken. Ik kan alles doen om ervoor te zorgen dat je een zorgeloze vakantie hebt.

8. Met welke verzekering werk jij voor klanten?

Wij werken samen met Allianz, een gerenommeerde maatschappij in de reiswereld.

9. Welke landen kun jij allemaal boeken?

Ik kan alle bestemmingen ter wereld boeken. Uiteraard hou ik wel altijd rekening met eventuele reisadviezen van landen. Ik zal je hierin altijd een passend advies geven.

× Hoe kan ik je helpen?