Dominicaanse
Republiek

Dominicaanse Republiek

Zon, zee en strand. Dat is het beeld wat veel mensen hebben van de Dominicaanse Republiek. Zij hebben zeker geen ongelijk. De zon is er het hele jaar door, de zee is kraakhelder en de stranden zijn hagelwit. Echter heeft het land zeker nog meer te bieden! Geniet van de Caribische sfeer, ontdek één van de koloniale steden of breng een bezoek aan de indrukwekkende natuur dat het land te bieden heeft.

De hoofdstad Santo Domingo staat in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad is rijk aan koloniale gebouwen, stadspoorten en kathedralen. Neem ook een kijkje bij het tabaksmuseum, de rum fabriek, sigarenfabriek en de suikerrietvelden in het land.

Breng ook een bezoek aan Nationaal Park Los Tres Ojos. 3 ondergrondse meren, een prachtig gezicht!

Ook voor een adrenalinekick zit je in de Dominicaanse Republiek goed. Doe bijvoorbeeld een buggy- of quadtour in het binnenland, of spring van de 27 watervallen af bij Charcos de Damajagua.

Desalniettemin is de Dominicaanse Republiek zeker een bestemming voor een heerlijk ontspannen vakantie op tropische, prachtige stranden. Vergeet ook zeker je duikspullen en snorkel set niet, want ook de onderwaterwereld is hier erg mooi!

× Hoe kan ik je helpen?