Malediven

Malediven

De Malediven zijn het paradijs op aarde. Deze heerlijke Bounty-eilanden bieden je met de mooiste stranden niet alleen een heerlijk ontspannen vakantie, maar ook de onderwaterwereld is hier te mooi om waar te zijn. Het is de perfecte plek voor de strandliefhebber, duikliefhebber of om je honeymoon te vieren.

Wist je dat de religie op de Malediven Islamitisch is? Op de resorts merk je hier weinig van, maar buiten de resorts dien je er zeker wel rekening mee te houden.

Een stralend blauwe lucht, kristalhelder water en parelwitte stranden: zie jij jezelf al zitten? Ik wel! Wil je toch even wat anders zien dan het strand en de zee (wat ik me haast niet kan voorstellen)? Op het hoofdeiland Malé in de hoofdstad kun je een aantal mooie moskeeën bezoeken. Struin ook even door de stad langs de souvenirwinkeltjes.

Naast de gekleurde vissen, prachtige koraalriffen en schildpadden, kun je hier ook oog in oog komen te staan met Mantaroggen en walvishaaien! Wil jij weten wanneer je de grootste kans hebt om deze prachtige dieren te zien? Stuur me dan een berichtje en wie weet lig jij straks heerlijk te genieten in dit paradijs.

Tip: de Malediven zijn perfect te combineren met een rondreis door Sri Lanka. Vanaf Sri Lanka ben je al binnen 2 uur op één van de mooiste plekken ter wereld: de Malediven.

× Hoe kan ik je helpen?