Myanmar

Myanmar

Wie aan Myanmar denkt, denkt natuurlijk meteen aan dat prachtige beeld van al die tempels met de luchtballonnen erboven. In Bagan heb je meer dan 4.200 tempels en pagodes. Het wordt gezien als één van de hoogtepunten van Azië en één van de belangrijkste archeologische vondsten van Azië. Ik zou je zeker adviseren om met een luchtballon boven dit indrukwekkende gebied te varen.

In de stad Mandalay staat het koninklijk paleis van Myanmar. Beklim ook zeker de Mandalay Hill, vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Voor lekker eten en leuke dansvoorstellingen zit je ook goed in Mandalay.

Ook zijn er mooie stranden te vinden in Myanmar. Er is een kustlijn van maar liefst 2.000 kilometer, dus keuze genoeg! In Ngwe Saung vind je bijvoorbeeld fijne palmboomstranden, op Ngapali Beach een turquoise zee en duiken tussen het koraal kan bij Kanthaya Beach.

Myanmar is niet de meest toeristische bestemming van Azië, maar heeft genoeg te bieden. Daarnaast heb je dus veel onontdekte plekken waar het massatoerisme nog niet overheerst.

Benieuwd of Myanmar wat voor jou is? Stuur me dan een berichtje en dan neem ik contact met je op!

× Hoe kan ik je helpen?