Seychellen

Seychellen

De Seychellen bestaan uit ongeveer 115 eilanden, waarvan Mahé de grootste is. Het is de perfecte honeymoonbestemming. Mag je er dan niet heen als het niet jullie honeymoon is? Natuurlijk wel!

De Bounty stranden lijken hier te mooi om waar te zijn. Ik hoor je al denken, in het echt zal het allemaal wel niet zo perfect zijn als het op de foto’s lijkt. Maar niks is minder waar, hier zijn de stranden écht wit en de zee écht blauw. Een van de mooiste stranden ter wereld ligt op het eiland La Digue: Anse Source d’Argent.  Bij Beau Vallon kun je prachtig duiken. Niet alleen liggen hier kleurrijke koraalriffen maar hier kun je zelfs walvishaaien, zeeschildpadden, dolfijnen en papegaaivissen tegenkomen!

Toch bieden de Seychellen meer dan alleen een heerlijke strandvakantie. Zo kun je bij Constance Ephelia Resort ziplinen door de jungle. Ook kun je wandelen door het regenwoud op het eiland Mahé. Breng ook een bezoek aan het natuurpark Vallée de Mai, hier vind je de grootste kokosnoten ter wereld.

Heb je behoefte aan een luxe strandvakantie waarbij je de mogelijkheid hebt toch nog wat actiefs te doen? Dan zijn de Seychellen waarschijnlijk perfect voor je! Interesse? Stuur me een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?